pariisinkevat3

Kesän festivaalikausi käynnistyy, kun Kevät Poreilu 2017, järjestetään 28.4. Eurassa. Tiedossa on kahden huippubändin esiintymiset kun 40-vuotias Popeda ja helmikuussa uuden albumin Kuume Nousee julkaissut Pariisin Kevät nousevat festivaalin päälavalle.

– Olen pitkään haaveillut kevätfestivaalista, jossa on jo kesän tuoksuja ja pitkän talven jälkeen ihmiset herätellään talviunilta. Kevätaurinko, 40-vuotias Popeda, Pariisin Kevät ja iloiset ihmiset, mitä sitä enempää voi toivoa kevääseen, fiilistelee promoottori Tomi Viren.

Lähiruoka tulee olemaan suuressa roolissa Kevät Poreilussa. Maakunnan huippukokit loihtivat ja grillaavat kevätherkkuja ruokakujalla. Tiedossa on lihaa, kanaa, kalaa kuin kasviksiakin lähialueen tuottajilta. Ruokakujan kylkeen tulee myös olutkuja, josta löytyy eri panimoiden tiskejä.

– Olemme onnellisessa asemassa kun meillä on jo kaksi lähialueen panimoa, se tukee loistavasti tätä lähiruoka -teemaa. Brewcatsin ”mustalaistytöt” täydentävät hienosti valikoimaa ja onhan ne nyt ihan huikeita mimmejä muutenkin. Lisäksi haluan vielä todeta, että alueelta löytyy myös Kyrö Distilleryn tiski omilla asiantuntijoillaan. Heitä ei ole enää ihan helppo saada liikkeelle ja tarjollahan on maailman parhaaksi valittua Napue Giniä, päättää Viren.

Lisäksi festareilla raikaa aiemmissa tapahtumissa supersuosioon noussut karaoke ja Ihmemies Nordberg tekee taikojaan yleisön joukossa sekä ulkolavalla.

Lauteille kirjaimellisesti pääsee myös juhlaväki, kun VIP -alueelle nousee Satakunnan oma saunakylä. Saunoja nousee joka lähtöön aina saunarekasta maailmanlaajuistakin julkisuutta saaneeseen juttusaunaan. Seurueet voivat myös varata omia saunavuorojaan alueelta. Saunomaan on tulossa myös mielenkiintoisia vieraita pitämään keskustelua yllä.

– Saunakylä herätti heti suuresti huomiota ja kun se julkaistiin, rupesi puhelin soimaan jatkuvalla syötöllä kun ihmiset alkoivat tarjota jos jonkinmoisia saunoja meille, jatkaa Viren.

Saunakylän rinnalle rakentuu myös glamouria tihkuva motorsport -varikko, jossa pääsee testaamaan mm. formulasimulaattoria ja nauttimaan ”parfyymiferrarin” palveluista.

– Nyt haluan korostaa, että vaikka motorsport -varikko kuulostaa hyvin miehiseltä, niin olemme huomioineet naiset myös. Tiedossa on aisteja hyväileviä kokemuksia ja erilaisia hoitoja, korostaa Viren.

Liput myynnissä Ticketmasterin pisteissä kautta maan, www.ticketmaster.fi sekä paikallismyyntipisteissä: Korukeidas Eura, Ravintola Kestihovi Yläne, Salonki Divanera Harjavalta ja Sinisaaren Autogrilli Rauma.

Kevät Poreilua 2017, 28.4. Euran urheilutalo

Lisätietoja: www.poreilua.fi
L
iput: www.ticketmaster.fi/euraevents

Promoottori: Tomi Viren, tomi.viren@euraevents.fi, 040 700 6479

Tiedotus: Marko Savolainen,  marko.savolainen@euraevents.fi, 040 775 9777

http://www.euraevents.fi/wp-content/uploads/2017/03/PariisinKevat3-1024x683.jpghttp://www.euraevents.fi/wp-content/uploads/2017/03/PariisinKevat3-300x300.jpgMarkoEura Events
Kesän festivaalikausi käynnistyy, kun Kevät Poreilu 2017, järjestetään 28.4. Eurassa. Tiedossa on kahden huippubändin esiintymiset kun 40-vuotias Popeda ja helmikuussa uuden albumin Kuume Nousee julkaissut Pariisin Kevät nousevat festivaalin päälavalle. - Olen pitkään haaveillut kevätfestivaalista, jossa on jo kesän tuoksuja ja pitkän talven jälkeen ihmiset herätellään talviunilta. Kevätaurinko, 40-vuotias Popeda,...