Kauttuan Ruukin runsaan kolmesataavuotisen historian aikana alueella on ehtinyt tapahtua paljon. Paikka on ainutlaatuinen Suomessa, sillä teollisuus on toiminut yhtäjaksoisesti koko Kauttuan Ruukin historian ajan. Jo seppä Erikin aikaan alueella on vietetty mahtavia juhlia hyvien oluiden ja ruokien parissa.
Kun eletään vuotta 2016 saa alue arvoisensa tapahtuman: Ruukki Oktober Festin! Ruukin miljööseen nousee perinteinen sadonkorjuujuhla jättitelttoineen ja pitkine pöytineen.
Tapahtuma alkaa perjantaina 2.9. yksityistilaisuudella ja lauantaina 3.9. jatketaan lähituottajien makuelämyksillä sekä hyvällä musiikilla. Luvassa on mm. Kivikylän Kotipalvaamon tapahtumalle tekemää omaa makkaraa, lähipossun potkatikkareita sekä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan sadonkorjuuoluita, unohtamatta Oktoberfestiin kuuluvia Pretzel-rinkeleitä.
Historian havinaa pääsee aistimaan myös alueen kahdessa omassa ravintolassa, Talliravintolassa ja Sepän takomoravintolassa.
Iltaa tulee viihdyttämään livebändi, joka julkaistaan myöhemmin.
Idea Ruukki Oktoberfestiin on muhinut jo kauemmin. Alueellamme ei ole omaa vuosittaista tapahtumaa, jossa ihmiset pääsevät viettämään aikaa yhdessä ja tapaamaan tuttuja. Ruukki Oktober Festistä on tarkoitus tehdä vuosittainen perinne ja laadukas sellainen. Ideoita on paljon ja katsotaan mitä kaikkea niistä toteutetaan heti ensimmäisessä tapahtumassa.

 

Liput:
Oktoberfestlippu 27,50 € (sis. toimitusmaksun 2,50€)
Liput tulevat myyntiin perjantaina 27.5. klo 9.00 Ticketmastersissa kautta maan.

Oktoberfestpaketti 75,00 € (sis. Oktoberfest -lipun, maukkaan Oktoberfestlautasen, 2 isoa olutta, Oktoberfest -hatun ja Pretzel-rinkeleitä)
Myynti: Tomi Viren 040 7006479
Lisätiedot:
Tomi Viren 0407006479 / tomi.viren@turvakerroin.com

http://www.euraevents.fi/wp-content/uploads/2016/05/oktoberfest_poster-2-1024x536.jpghttp://www.euraevents.fi/wp-content/uploads/2016/05/oktoberfest_poster-2-300x300.jpgMarkoEura Events
Kauttuan Ruukin runsaan kolmesataavuotisen historian aikana alueella on ehtinyt tapahtua paljon. Paikka on ainutlaatuinen Suomessa, sillä teollisuus on toiminut yhtäjaksoisesti koko Kauttuan Ruukin historian ajan. Jo seppä Erikin aikaan alueella on vietetty mahtavia juhlia hyvien oluiden ja ruokien parissa. Kun eletään vuotta 2016 saa alue arvoisensa tapahtuman: Ruukki Oktober Festin!...