ANTTI RAILIO – KIRKKOKONSERTTIKIERTUE 2018 EURAN KIRKOSSA
antti_railio
Antti Railion kevään kirkkokonserttikiertue on ollut hyvin suosittu, alunperin seitsemälle paikkakunnalle ( Oulu, Seinäjoki, Vaasa, Kauhajoki, Valkeakoski, Turku, Helsinki ) suunniteltu konserttikiertue saa vielä yhden toivotun lisäkonsertin, kun Antti Railio konsertoi Euran kirkossa 23.5.

Antti Railion upea ääni tuli koko kansan rakastamaksi Voice of Finland-kilpailun myötä. Single ”Halla ja etelätuuli”yhdisti uudella tavalla rockin, iskelmän ja popin. Antti tuli jäädäkseen suomalaisen musiikin kärkikastiin. Viime aikoina Antti Railio on nähty suursuosion saaneella Raskasta Joulua- konserttikiertueella Raskasta Joulua- tähtenä. Euran kirkossa Antti esittää tunnetuimpia kappaleitaan ja muita herkkiä tulkintoja intiimillä kokoonpanolla.
– Haluttiin tuoda Euraan jälleen jotain uutta ja erilaista. Antti on erittäin karismaattinen persoona ja uskon että hän tulee hurmaamaan myös niin euralaiset kuin euran seutulaisetkin, kommentoi promoottori Tomi Viren.

Konsertti alkaa keskiviikkona 23.5. klo 19, kesto 1h 15 min.

Ohjelmamaksu 20,00 euroa tulee myyntiin keskiviikkona 18.4. klo 09 Ticketmasterilla ja Korukeitaalla Eurassa.

MarkoEura EventsKonserttiTapahtumaTulossa
ANTTI RAILIO - KIRKKOKONSERTTIKIERTUE 2018 EURAN KIRKOSSA Antti Railion kevään kirkkokonserttikiertue on ollut hyvin suosittu, alunperin seitsemälle paikkakunnalle ( Oulu, Seinäjoki, Vaasa, Kauhajoki, Valkeakoski, Turku, Helsinki ) suunniteltu konserttikiertue saa vielä yhden toivotun lisäkonsertin, kun Antti Railio konsertoi Euran kirkossa 23.5. Antti Railion upea ääni tuli koko kansan rakastamaksi Voice of...