Suvi Teräsniskan POHJANTUULI -konserttikiertue järjestettiin Eurassa marraskuussa 2014

Loppuunmyyty Suvi Teräsniskan konserttikiertueilta Eurassa oli tunnelmallinen pikkujoulukauden aloitus, jossa pääsi loppuillan aikana laittamaan myös jalalla koreasti 70´s Discossa. Alkuillan aikana tarjoiltiin Keittiömestari Jesse Söderlundin loihtima konserttimenu ja konsertin väliajalla pääsi fiilistelemään nostalgiseen Omppupomppu-baariin.

Suvi Teräsniska Euran urheilutalolla

Suvi Teräsniska

Vuosi 2013 oli Suville huikea: hän julkaisi kaksi pitkäsoittoa, -tribuutin Hän tanssi kanssa enkeleiden sekä studioalbumin Pohjantuuli. Molemmat levyt nousivat suoraan virallisen albumilistan kärkisijalle, ja Listablogin mukaan Suvi on kaikkien aikojen kahdeksas suomalainen artisti, joka on saman vuoden aikana noussut kahdella levyllä albumilistan ykköseksi. Molemmat albumit ovat myyneet reilusti platinaa, yhteensä yli 60 000 kappaletta.  Lisäksi Suvi voitti Syksyn Sävelen kappaleella Täydellinen elämä. Biisi valittiin myös Iskelmä-gaalassa vuoden iskelmäksi.


Albumeiden Hän tanssi kanssa enkeleiden ja Pohjantuuli lisäksi kaikki Suvin aiemmat neljä albumia ovat myyneet platinaa. Yhteensä hänen levyjään on myyty yli 300 000 kappaletta.

Lue lisää Suvi Teräsniskasta täältä.

http://www.euraevents.fi/wp-content/uploads/2015/06/suvi-terasniska-eura.jpghttp://www.euraevents.fi/wp-content/uploads/2015/06/suvi-terasniska-eura-150x150.jpgadminEura EventsEura,konsertti,Suvi Teräsniska
Suvi Teräsniskan POHJANTUULI -konserttikiertue järjestettiin Eurassa marraskuussa 2014 Loppuunmyyty Suvi Teräsniskan konserttikiertueilta Eurassa oli tunnelmallinen pikkujoulukauden aloitus, jossa pääsi loppuillan aikana laittamaan myös jalalla koreasti 70´s Discossa. Alkuillan aikana tarjoiltiin Keittiömestari Jesse Söderlundin loihtima konserttimenu ja konsertin väliajalla pääsi fiilistelemään nostalgiseen Omppupomppu-baariin. Suvi Teräsniska Vuosi 2013 oli Suville huikea: hän julkaisi kaksi...