Uutta ja ainutlaatuista!

Syyskuun ensimmäisenä lauantaina 5.9. järjestetään Eurassa HUUTO! -tapahtuma.

Pääroolissa tapahtumassa on huutokauppa, mutta uudenlaisena. Tapahtuman huudattajat meklaroivat
peräkärryllisiä huudettavaa. Peräkärryissä on huudettavana työtä, palveluita, kulttuuria ja vaikka mitä.


Olemme saaneet mukaan yli 150 yritystä ja yhteisöä. Huudettavia kohteita on yli 500, sillä jokainen yritys tai yhteisö saa huudattaa kolme eri kohdetta.

Yleisö voi huutaa HUUTO! -tapahtumasta vaikka keittiömestarin laittamaan kotiin illallisen, orkesterin haluamaansa tilaisuuteen, talonmiehen, taikurin, teatteriryhmän, vuoden parturoinnit, trubaduurin vaikka olohuoneeseesi, oman valmentajan, urheilujoukkueen talkoisiin, vuoden sähköt tai vaikka jäähalli perheen käyttöön.

Huudettavana on myös pihasoraa, saunoja, klapeja, autoja, moottoripyöriä, veneitä, mönkijöitä, urheiluvälineitä, tatuointeja, traktoreita, kalaa, savustimia, vihanneksia, keittiöitä, designhuonekaluja, kantojyrsintää, moottoripyörien kustomointia, hyvää oloa, stailauksia, työhyvinvointia, paljuja ja vaikka mitä muuta.

HUUTO! -tapahtumassa on myös mukana yrityksiä ja SM-liigan jääkiekkojoukkueita, jotka lahjoittavat tuotot lasten ja nuorten liikuntavälinehankintoihin kolmen kunnan ala-asteille.

Katso alta hinnasto ja tarkemmat tiedot tapahtumasta!

Huuto tapahtuman ohjelma

 

adminEura EventsTapahtuma
Uutta ja ainutlaatuista! Syyskuun ensimmäisenä lauantaina 5.9. järjestetään Eurassa HUUTO! -tapahtuma. Pääroolissa tapahtumassa on huutokauppa, mutta uudenlaisena. Tapahtuman huudattajat meklaroivat peräkärryllisiä huudettavaa. Peräkärryissä on huudettavana työtä, palveluita, kulttuuria ja vaikka mitä. Olemme saaneet mukaan yli 150 yritystä ja yhteisöä. Huudettavia kohteita on yli 500, sillä jokainen yritys tai yhteisö saa huudattaa kolme eri...